dinsdag 12 december 2017

The Last Jedi spoiler vrij: Wat kun je van ons verwachten?


Morgen komt The Last Jedi officieel in de bioscoop en natuurlijk zijn wij van Alle Star Wars daar bij. Maar we begrijpen dat niet iedereen de kans heeft om de film meteen te bekijken en ook geen spoilers wilt hebben. Daarom willen we jullie vooraf even voorbereiden op wat jullie de komende dagen hier kunnen verwachten.

  • Morgen zal pas in de avond onze eerste reactie komen. Deze reactie zal op geen enkele manier een spoiler bevatten betreffende het plot van de film en zal enkel omschrijven hoe de sfeer was in de bioscoop en hoe wij het hebben ervaren. Bijvoorbeeld: 'De scenes zijn prachtig in beeld gebracht en het acteerwerk van (...) spatte er van af. Echter had het wel een langzame aanloop.'
  • Om jullie te beschermen tegen spoilers houden we de rest van de website ook nog zo lang mogelijk stil betreffende The Last Jedi. Echter, in de loop van de kerstvakantie (voor scholieren) zullen de eerste spoilers online komen op onze subpagina's zoals bij personages, universum, voertuigen en film. Op deze pagina's zal met grote rode letters te zien zijn bovenaan de pagina of er al spoilers te vinden zijn. We zullen je dus altijd vooraf waarschuwen. Op de hoofdpagina zullen we tot het begin van het nieuwe jaar ook spoiler vrij blijven. Indien we toch verwachten een spoiler te geven, geven we dit bovenaan het bericht aan in duidelijke rode letters.
  • In de dagen na The Last Jedi zal het rapporteren van nieuws gewoon verder gaan en verwachten we berichten omtrent Star Wars Charity Con en een review van Star Wars Identities. Dit soort berichten wil je natuurlijk niet missen en kun je gewoon op de website bekijken zonder bang te hoeven zijn spoilers tegen te komen. We zullen het altijd duidelijk aangeven!
Kom je iets tegen dat je toch als spoiler ervaart en hebben wij dit niet aangegeven? Laat het ons meteen weten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten