vrijdag 7 april 2017

Stormtroopers bezoeken basisschool de Klipper in Berkel en Rodenrijs


Op basisschool de Klipper in Berkel en Rodenrijs was er deze avond wel een heel bijzonder evenement. Ze hadden namelijk een bazar in het thema space. Er was een hoop te doen en te zien. Er was zelfs een speciale veiling georganiseerd.

In de afgelopen week verscheen ineens het Star Wars logo bij groep 6 en bij een andere klas verscheen de leus 'de Force is sterk in deze klas'.

Voor veel kinderen en ouders was het even schrikken toen er hoog bezoek bleek te zijn. Keizer Palpatine had namelijk persoonlijk twee Stormtroopers langs gestuurd om een kijkje te komen nemen. Zij paradeerde onder Star Wars muziek door de gangen en gingen voor een klein bedrag op de foto. Vaders, moeders en kinderen grepen lichtzwaarden en gingen de strijd aan met de troopers. Al het opgehaalde geld ging naar het goede doel (onderwijs).

Samen met onze partner KVS kostuumverhuur was de klas van meester Dylan (groep 6) even helemaal in Star Wars sfeer.

Wegens privacy redenen zullen er geen foto's met kinderen geplaatst worden.

2 opmerkingen:

  1. De kinderen en hun ouders genoten van deze persoonlijkheden! Super gedaan mannen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Su perspectiva única ha arrojado nueva luz sobre este tema. ¡Estoy realmente agradecido por sus conocimientos! Únase a la comunidad Contador De Clicks y vea cómo se compara con los usuarios de todo el mundo.

    BeantwoordenVerwijderen