woensdag 15 april 2015

Star Wars Celebration Anaheim, jij kunt er bij zijn!


Star Wars Celebration Anaheim Live

Is het je nou niet gelukt om vrij te krijgen voor Star Wars Celebration? En is het je ook niet gelukt om kaartjes van de live vertoning van Celebration in Amsterdam te winnen? Of was Anaheim gewoonweg te ver? Geen punt! De officiƫle Star Wars website komt met een oplossing!

Op de website kun je namelijk live mee kijken met Star Wars Celebration! Morgen zal de live stream beginnen om 19:00 Nederlandse tijd met het panel over Star Wars VII The Force Awakens met J.J. Abrams en Kathleen Kennedy!

Ruim dertig uur aan materiaal zal op de website verschijnen en er wordt live verslag gedaan over verschillende andere panels met onder andere Mark Hamill, Ian McDiarmid en Anthony Daniels. En natuurlijk ook de introductie van Star Wars Battle Front III! Vergeet dus vooral niet zo af en toe eens te kijken!

Update: Vrijdag middag (lokale tijd) zal Lego een special panel houden over de nieuwe Lego animatie serie: Star Wars Droid Tales. Een hervertelling van de zes films door de ogen van Lego R2-D2 en C-3PO. Michael Price, Michael Donovan en Jason Cosler zullen de serie bespreken en zo veel mogelijk vragen beantwoorden. Dus Lego fans, opgelet!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten