zaterdag 27 september 2014

Nieuwe beelden Star Wars The Clone Wars

Helaas, Star Wars The Clone Wars is niet meer. Voor veel fans was het vreselijk hoe er zo abrupt een einde aan de serie werd gemaakt met het vertrek van Ashoka. Gelukkig is er uiteindelijk besloten om de gemaakte delen van seizoen 6 alsnog vrij te geven. Maar dat bleek niet alles te zijn. Er waren nog enkele andere afleveringen in de maak die al in een vrij ver stadium waren, en zelfs al waren ingesproken. Lucasfilm heeft nu besloten om ook hier beelden van vrij te geven. Deze beelden hebben betrekking op seizoen 6 en een eventueel seizoen 7. Hieronder een filmpje waarin dit alles word geïntroduceerd. Op starwars.com kun je zelfs enkele volledige afleveringen zien die alleen nog het laatste animatiewerk nodig hadden. Voor de nieuwsgierige fans is dit onmisbaar materiaal. Maar ook voor wie wil weten hoe ze nou z'n animatieserie maken is het zeer interessant om eens naar te kijken.
Maar zoals jullie weten hoeft er niet getreurd te worden. Als vervanger van The Clone Wars verschijnt zeer binnenkort de serie: Rebels. IN een interview met Empire Magazine zegt executive producer Simon Kinberg dat de Rebels crew niet bang is om de personages naar zeer duistere plekken te late gaan. 
"We are not afraid to take those characters to some dark places. In the first season, there are some backstories that get revealed for main characters that are a lot darker and more dramatic than anything I've ever seen in animated TV, and which have the same depth and childhood trauma that the characters in the movies had."
Ook zegt Kinberg dat er wat informatie in de serie verstopt kan zitten die terug zal slaan op de nieuwe films episode VII, VIII en IX.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten