woensdag 12 juni 2013

Plot Star Wars VII


De geruchten pot doemt weer op, ditmaal gaat het om het mogelijke verhaal van de nieuwe Star Wars reeks.
Volgens een bericht van LatinoReview zal het verhaal gaan over een 17-jarige tweeling, een jongen en meisje, die getraind worden door hun oom Luke Skywalker, om de beste Jedi’s van het universum te worden. De problemen komen echter op, als de jongen naar de duistere kant van de Kracht overloopt.
Het betreft een verhaal over Jaina en Jacen Solo, de kinderen van Han Solo en Leia Organa. Dit werd uitgeschreven in de Expanded Universe verhalen van Timothy Zahn, Kevin J. Anderson, Troy Denning en nog een boel andere schrijvers.
Maar er klampen een paar problemen aan het verhaal. Producent Lawrence Kasdan vertelde dat de film niet gebaseerd zou worden op eerder geschreven verhalen. Maar toen dezelfde vraag aan regisseur J.J. Abrams gesteld werd, wilde hij daar niet op ingaan.
We weten bijna zeker dat het verhaal zal gaan over de nieuwe generatie Skywalkers / Solos. Daarnaast zijn er steevast geruchten geweest over een vrouwelijke hoofdrolspeelster. Ook moet er natuurlijk een Sith in de film te zien zijn om het verhaal aantrekkelijk te houden. In dat opzicht zou het dus wel kunnen.

Bron: Filmtotaal.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten